1. Nowa linia lotnicza na europejskim niebie. Współwłaścicielem jest polski przewoźnik  BusinessInsider
  2. ENT: Szwajcarska Germania zmienia się w Chair Airlines  Interia
  3. Enter Air: Germania Flug AG będzie działać jako Chair Airlines od 1 lipca  Money.pl
  4. Wszystkie materiały w aplikacji Wiadomości Google
Chair - to nowa marka, pod którą działają dotychczasowe linie lotnicze Germania Flug AG. Polski przewoźnik czarterowy Enter Air objął w nich 49 proc. udziałów i został partnerem strategicznym. Rebranding nastąpi 1 lipca 2019 roku.Chair - to nowa marka, pod którą działają dotychczasowe linie lotnicze Germania Flug AG. Polski przewoźnik czarterowy Enter Air objął w nich 49 proc. udziałów i został partnerem strategicznym. Rebranding nastąpi 1 lipca 2019 roku.

Chair - nowa linia lotnicza Germania Flug AG od Enter Air

Germania Flug AG, której partnerem strategicznym i udziałowcem posiadającym 49% akcji jest Enter Air, kończy rebranding. Nowa nazwa szwajcarskiej marki to Chair Airlines, podał Enter Air.Germania Flug AG, której partnerem strategicznym i udziałowcem posiadającym 49% akcji jest Enter Air, kończy rebranding. Nowa nazwa szwajcarskiej marki to Chair Airlines, podał Enter Air.

Enter Air: Germania Flug AG będzie działać jako Chair Airlines od 1 lipca - Money.pl

Kliknij i zobacz wiecej.

Szwajcarska Germania zmienia się w Chair Airlines - Biznes w INTERIA.PL

On May 3rd, 2019, Germania Flug AG (GM/GSW), the former subsidiary of the defuncted German airline Germania (ST/GMI), announced that the Polish airline Enter Air (E4/ENT) bought 49.9 percent of the shares from Albex Aviation. The remaining 50.1 percent of shares stay with Albex Aviation. Albex Aviation is managed by Leyla Ibrahimi-Salahi, a Swiss businesswoman…

Enter Air Buys Shares Of Germania Flug AG – Aeronautics Online

Most extensive and up to date airline knowledge base: More than 42,150 aircraft, 6,000 airports and 7,490 airlines, access to fleet lists, worldwide airline schedules and route networks, airline management contacts, airline capacity and frequency analysis, airline PSS directory, up to date airline and route network news. ch-aviation pro users have access to all exclusive ch-aviation news stories and any changes to airline route networks worldwide. If you are a ch-aviation pro user, please log in.

Poland's Enter Air buys a 49% stake in Germania Flug - ch-aviation